Elze Tutelaers

HR adviseur

Na ruim 9 jaar werkzaam te zijn geweest in de uitzendbranche, maakte Elze in 2017 de overstap naar IVS om daar HR op te gaan zetten. Hoe kwam zij tot deze keuze?
  • 2017
  • HR

Waarom ben je overgestapt op HR en hoe kwam je bij IVS terecht? 

Ik heb de Hoge Hotelschool in Maastricht gedaan en ben daarna, zoals vele medestudenten, de uitzendbranche ingerold. Ik heb me kunnen ontwikkelen van consultant naar manager en merkte de laatste jaren dat het ontwikkelen van medewerkers mij veel voldoening geeft.  Bij IVS kwam ik al 5 jaar om zo nu en dan de stand van zaken door te spreken met betrekking tot personeel. Op een bepaald moment werd duidelijk dat Frank Dielissen (directeur) er iemand bij zocht voor alles met betrekking tot HR. Ik heb er slechts 1 dag over na hoeven denken: dit wilde ik zelf! 

Hoe bevalt het HR vak tot nu toe? 

Heel erg goed! Je vormt elke dag de spil tussen medewerkers en directie en mag beide partijen adviseren over allerlei uiteenlopende vraagstukken. Daarnaast houd ik me met alle facetten van HR bezig. Op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom en alles wat daarbij komt kijken. Ik ben verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe medewerkers, mag bijdragen aan de ontwikkeling van medewerkers door mee te denken over te volgen opleidingen of cursussen en als een medewerker onze organisatie gaat verlaten zorg ik ervoor dat alles op een nette manier wordt afgehandeld. Heel erg divers dus! 

Hoe zou jij als HR professional IVS als werkgever omschrijven? 

Ik ben zelf niet voor niets bij IVS gaan werken, het was mijn leukste klant toen ik nog op het uitzendbureau werkte! IVS is een heel mensgerichte organisatie die de medewerker centraal stelt. Het is een familiebedrijf en zo kun je de sfeer ook omschrijven: familiair. Medewerkers vormen een hecht team en hebben allemaal hetzelfde doel: IVS nog beter maken dan dat zij al is. En dat doen we met z’n allen. Er is een goede balans tussen hard werken en de nodige ontspanning op vrijdagmiddag of tijdens de personeelsuitjes. 

Wilt u onze productinformatie ontvangen?