Frank Dielissen

Directeur

Directeur Frank Dielissen is samen met mede-directeur Hans den Otter verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering van IVS Dosing Technology. 'Het leveren van kwaliteit is het sleutelwoord binnen ons bedrijf, daar blijven wij beiden continu op hameren.'
  • 1994
  • Directie

Grote ontwikkeling

IVS Dosing Technology heeft vanaf 1987 een grote ontwikkeling doorgemaakt: we zijn in een nichemarkt van eenmansbedrijf doorgegroeid naar een serieuze en succesvolle internationale onderneming met inmiddels 25 medewerkers. Mijn vader en oprichter Jo Dielissen begon in de garage achter ons huis. Inmiddels zijn we gevestigd in een nieuw IVS pand op industrieterrein de Doornhoek in Veghel. Ons perceel is nu 6000m2 en het nieuwe pand is ongeveer tweeënhalf keer zo groot zijn als ons oude pand.

De kracht van IVS Dosing Technology

Door de jaren heen zijn we steeds professioneler geworden. Dat is onze grote kracht. Het fundament van ons bedrijf is het leveren van kwaliteit, keer op keer. Die kwaliteit komt terug in onze producten en onze werkwijze. De grootste succesfactor zijn de medewerkers van IVS Dosing Technology. Zij bedenken, maken en installeren de producten. 

Van installatiebedrijf naar kenniscentrum

We profileren ons steeds meer als innovatieve partner en kenniscentrum. Steeds vaker komen opdrachtgevers van binnen en buiten de branche naar ons toe om te klankborden. Natuurlijk komen we ‘in het werk’ allerlei zaken tegen waarvan wij denken: dat kan beter. Maar ook externe factoren spelen een rol. We worden geprikkeld door de ontwikkelingen die in de feedsector spelen: Kostprijsverlaging, duurzaamheidsvraagstukken bij onze opdrachtgevers en het maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn ook uitgangspunten voor onze productontwikkeling.

 

Wilt u onze productinformatie ontvangen?