POWLI AC

POWLI AC

Voor het toevoegen van coccidiostatica aan mengvoeders ontwikkelde IVS Dosing Technology de POWLI AC. Deze machinevariant maakt het mogelijk om tot 6 verschillende coccidiostatica in het productieproces toe te voegen. Het grote voordeel van de POWLI AC is dat deze toevoegingen op een coater gedoseerd worden in plaats van op de menger en direct verwerkt worden in het eindproduct. Hierdoor is er geen sprake meer van versleping. Doordat de producten als laatste nabewerking worden bijgedoseerd is bovendien het naspoelen van de gehele productielijn overbodig. 

 

 

 

POWLI AC IVS Dosing Technology

Voordelen van de POWLI AC

  • Geen versleping in de productielijn 
  • Geen opslag en verwerking nodig van vervuild product 
  • Zeer nauwkeurige dosering van microcomponenten 
  • Toegevoegd product is altijd vers
  • Dosering vanaf 100 gram mogelijk
  • Doseernauwkeurigheid 1 gram

 

Andere voordelen van POWLI AC

Daarnaast leidt de inzet van de POWLI AC tot voordelen voor de bedrijfsvoering in de fabriek. Het energieverbruik daalt en er is dus aanmerkelijk minder CO2 uitstoot. 

 POWLI IVS

POWLI AC in uw fabriek?

De POWLI AC in uw fabriek is een investering die u gegarandeerd binnen twee jaar terugverdiend. De POWLI AC is een stand-alone systeem en kan (met enige ingrepen relatief) eenvoudig in een productieproces worden ingepast. Wenst u uw fabriek efficiënter en effectiever te maken? Neem contact met ons op en maak een afspraak. Wij vertellen u graag meer over de voordelen voor uw fabriek. 

Wilt u onze productinformatie ontvangen?