POWLI MC

POWLI MC

Voor het toevoegen van microcomponenten aan mengvoeders ontwikkelde IVS Dosing Technology de POWLI MC. Deze machinevariant maakt het mogelijk om verschillende microcomponenten in het productieproces toe te voegen. Het grote voordeel van de POWLI MC is dat deze toevoegingen op een coater gedoseerd worden in plaats van op de menger en direct verwerkt worden in het eindproduct. Hierdoor is er geen sprake meer van versleping. Doordat de producten als laatste nabewerking worden bijgedoseerd is bovendien het naspoelen van de gehele productielijn overbodig.


POWLI AC IVS Dosing Technology

Voordelen van de POWLI MC

  • Geen versleping in de productielijn 
  • Geen opslag en verwerking nodig van vervuild product 
  • Zeer nauwkeurige dosering van microcomponenten 
  • Toegevoegd product is altijd vers
  • Dosering vanaf 100 gram mogelijk
  • Doseernauwkeurigheid 1 gram

Andere voordelen van POWLI MC

Daarnaast leidt de inzet van de POWLI MC tot voordelen voor de bedrijfsvoering in de fabriek. Het energieverbruik daalt en er is dus aanmerkelijk minder CO2 uitstoot. 

 POWLI IVS  

Bekijk hier de video

POWLI MC in uw fabriek?

De POWLI MC in uw fabriek is een investering die u gegarandeerd terugverdiend. De POWLI MC is een stand-alone systeem en kan (met enige ingrepen relatief) eenvoudig in een productieproces worden ingepast. Wenst u uw fabriek efficiënter en effectiever te maken? Neem contact met ons op en maak een afspraak. Wij vertellen u graag meer over de voordelen voor uw fabriek. 

Wilt u onze productinformatie ontvangen?