Over IVS

Wij zijn…IVS Dosing Technology!

Onze missie

IVS Dosing Technology is dé (inter)nationale specialist in het adviseren, ontwerpen en leveren van stoom en vloeistof doseertechnologie. Deze oplossingen zijn voor haar klanten hoogwaardig, duurzaam en innovatief. IVS Dosing Technology is een solide en gezonde onderneming die bouwt op langdurige betrouwbare relaties met klanten en leveranciers. Medewerkers wordt een uitdagend ontwikkel perspectief geboden in een open, integere en transparante cultuur.

Onze visie

IVS Dosing Technology is marktleider en gerenommeerd specialist in stoom en vloeistof doseertechnologie die haar internationale klanten specifieke en duurzame oplossingen en bijbehorende services biedt. IVS Dosing Technology loopt voorop in innovatie en kwaliteit, heeft de beste mensen in dienst en staat bekend om haar no-nonsense mentaliteit.

Innovatie

IVS Dosing Technology biedt innovatieve oplossingen die de concurrentiepositie en winstgevendheid van klanten bevorderen.

Vakmanschap

IVS Dosing Technology heeft een uitstekende reputatie door betrouwbare projecten te leveren in nauwe samenwerking met klanten, partners en leveranciers.

Service

IVS Dosing Technology ontwikkelt totaaloplossingen en heeft een uitstekende service: 24 uur per dag en 7 dagen in de week. van Research & Development tot en met Service & Onderhoud.

 

"Ik ken geen ander bedrijf dat zoveel kennis en kunde in huis heeft als het over vloeistofdoseringen voor de veevoederindustrie gaat."
Marcel Jeurissen bedrijfsleider De Heus Voeders B.V. Maasbracht

"Voordeel van IVS is dat men meedenkt en niet zomaar maakt wat gevraagd wordt. Zowel in voorbereiding als in uitvoeringsfase is er overleg voor dingen die beter kunnen. Het gemaakte werk ziet er altijd strak en verzorgd uit en wordt door deskundig en vriendelijk personeel gemaakt."
Christian van de Ven projectleider Agrifirm Feed Apeldoorn

"Samenwerking met IVS is heel prettig omdat wij op een hele praktische manier kunnen samenwerken."
Jocelin Lemahieu Agrifirm Feed, Belgium Grobbendonk

Wilt u onze productinformatie ontvangen?