Over IVS

We are…IVS Dosing Technology!

Onze missie

De dynamiek in de (inter)nationale feed industrie is groot. Voerefficiency, minarelengebruik en voedselveiligheid zijn belangrijke issues in de branche. Een betrouwbare en professionele partner in uw productieproces is dan onontbeerlijk. IVS Dosing Technology ontwikkelt en produceert kwalitatieve maatwerkoplossingen op het gebied van doseertechnologie voor bedrijven in de (inter)nationale feed- en foodindustrie. Met inmiddels 30 jaar ervaring ontwikkelen wij vloeistof- en stoomdoseersystemen. Hierbij staat de vraag van u als klant centraal.

Onze visie

Maximale klanttevredenheid is één van onze speerpunten. Daarom werkt IVS Dosing Technology met enthousiast en professioneel team. Met eigen medewerkers houden we het vakmanschap in eigen hand. U profiteert dus van onze kwaliteiten, ervaring en u weet tevens wie de verantwoordelijkheid van uw project draagt.

Innovatie

IVS Dosing Technology biedt innovatieve oplossingen die de concurrentiepositie en winstgevendheid van klanten bevorderen.

Vakmanschap

IVS Dosing Technology heeft een uitstekende reputatie door betrouwbare projecten te leveren in nauwe samenwerking met klanten, partners en leveranciers.

Service

IVS Dosing Technology ontwikkelt totaaloplossingen en heeft een uitstekende service: 24 uur per dag en 7 dagen in de week. van Research & Development tot en met Service & Onderhoud.

 

"Ik ken geen ander bedrijf dat zoveel kennis en kunde in huis heeft als het over vloeistofdoseringen voor de veevoederindustrie gaat."
Marcel Jeurissen bedrijfsleider De Heus Voeders B.V. Maasbracht

"Voordeel van IVS is dat men meedenkt en niet zomaar maakt wat gevraagd wordt. Zowel in voorbereiding als in uitvoeringsfase is er overleg voor dingen die beter kunnen. Het gemaakte werk ziet er altijd strak en verzorgd uit en wordt door deskundig en vriendelijk personeel gemaakt."
Christian van de Ven projectleider Agrifirm Feed Apeldoorn

"Samenwerking met IVS is heel prettig omdat wij op een hele praktische manier kunnen samenwerken."
Jocelin Lemahieu Agrifirm Feed, Belgium Grobbendonk

Wilt u onze productinformatie ontvangen?