Bor Godding

Medewerker commerciële binnendienst

Sinds 2011 ben ik IVS'er. Bij IVS Dosing Technology is er altijd leven in de brouwerij. Ieder project is uniek omdat wij alleen maar maatwerk leveren. In mijn functie heb ik veel vrijheid, veel zaken kan en mag ik zelf beslissen. Dat is meteen typerend voor ons bedrijf. Er is geen hierarchie, we zetten iedere dag met z'n allen de schouders eronder!
  • 2011
  • Verkoop

Wat houdt je functie in?

Als hoofd projectbureau bereid ik veel zaken voor de projectmanagers en de directie. Mijn achtergrond is werkvoorbereider in een technisch bedrijf. Omdat IVS Dosing Technology een middelgroot bedrijf ben je eigenlijk veel breder bezig. Een van mijn aandachtsgebieden is ICT. In mijn beginperiode heb ik veel aandacht besteed aan het neerzetten van de organisatie in SAP. Een goed georganiseerde ICT omgeving is een belangrijke basis voor de groei van het bedrijf. 

Wat maakt werken bij IVS Dosing Technology gaaf?

Er heerst een hele fijne werksfeer in het bedrijf. Het is een familiebedrijf en dat klinkt in het hele bedrijf door. We hebben veel voor elkaar over en we zetten met z'n allen de schouders eronder. Successen vieren we samen, dat is een prestatie van het hele bedrijf. We leggen de lat altijd hoog voor onszelf. Dat betekent hard werken en jezelf iedere dag weer opnieuw uitdagen. Nee zeggen kennen we niet. Alle producten en diensten die wij met IVS Dosing Technology afleveren, zijn altijd van excellente kwalitieit zowel intern als extern. Mijn functie is heel veelzijdig: geen dag is hetzelfde. Daarnaast heb ik ontzettend veel vrijheid en mag ik veel zelf beslissen. Ik merk dat ik daar een blij mens van wordt.

 

Hoe zie je de toekomst van IVS Dosing Technology?

Het bedrijf is hartstikke ambitieus. In 2015 starten we met nieuwbouw. We krijgen dan een perceel van 6000 m2. Om je een beeld te geven: dat is drie keer zo groot als het pand waar we nu zitten. Ik heb daar heel veel zin in. Natuurlijk komen er dan ook weer nieuwe uitdagen op ons af. Die pakken wij met twee handen aan. De focus voor de komende jaren ligt op het uitbouwen van de Service & Onderhoud, wereldwijde acquisitie en het managen van projecten. Laat maar komen: we zijn daar klaar voor! 

Wilt u onze productinformatie ontvangen?