Carlo Verberne

Inkoper

“Welkom bij IVS Dosing Technology. Toets 2 voor inkoop.” Als je dat vervolgens doet, krijg je Carlo Verberne aan de lijn. Sinds 2010 is hij werkzaam bij IVS Dosing Technology. De eerste jaren in een combinatiefunctie als technisch tekenaar en inkoper. Nu ligt zijn focus op het laatste. “Het tevreden stellen en houden van mijn collega’s in de werkplaats en de monteurs op locatie is mijn belangrijkste uitdaging en drijfveer.”
  • 2010
  • Inkoop

Wat vind jij zo leuk aan jouw functie?

“Mijn functie is erg afwisselend, ik ben soms met twintig dingen tegelijk bezig. Dat bevalt me erg goed. Het ene moment zit ik aan de telefoon met leveranciers, het volgende moment sta ik in de werkplaats te overleggen met monteurs. Zij moeten op mij kunnen vertrouwen. Iedere dag starten zij hun werk vanuit Veghel. Materialen en gereedschap worden ingeladen en daarna gaan ze op weg naar hun project. Het is erg vervelend als ze in Groningen staan en het blijkt dat ze een essentieel onderdeel missen.”

Met welke afdeling werk jij nauw samen?

“Eigenlijk met alle afdelingen in het bedrijf maar het meest frequent met de werkplaats. Goederenontvangst en het uitpakken en controleren van deze goederen behoort tot mijn functie, vertelt Carlo. “Ons nieuwe bedrijfspand is qua oppervlakte groter en dus wordt ook de afstand tussen het kantoor en de werkplaats een stuk groter. Dat wordt iets meer meters maken per dag”, zegt hij met een knipoog. “Maar het contact met de werkplaats blijft belangrijk. Op deze manier hoor ik dingen die weer van pas komen in mijn gesprekken met leveranciers als ik bepaalde materialen moet bestellen.”

Hoe belangrijk zijn die leveranciers voor IVS?

 “Heel belangrijk! We zijn erg trouw aan onze leveranciers. Switchen naar een ander omdat deze goedkoper is? Nee dat heb ik nog niet meegemaakt. Veel leveranciers hebben vanaf de oprichting in 1985 een hechte band met IVS. Betrouwbaarheid, kwaliteit en kennis van zaken van onze producten zijn belangrijke factoren in onze relatie.”

Wilt u onze productinformatie ontvangen?