Gert-Jaap Dekker

International sales

Wij zijn trots dat we vanaf 1 januari 2021 Gert-Jaap Dekker hebben mogen verwelkomen als nieuwe collega. Met zijn komst realiseren we een zeer gewenste uitbreiding van ons salesteam! Met de ambitie om internationale groei te realiseren, is verdere focus op internationale markten noodzakelijk. Gert-Jaap zal zich daarom voornamelijk gaan richten op Duitsland, Polen en de UK. Gert-Jaap zijn roots liggen in de feed. Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over zijn achtergrond? n onderstaand artikel stelt hij zich aan jullie voor
  • 2021
  • Sales

Wat is jouw achtergrond?

Ik ben opgegroeid in de veevoederfabricage. In Sint Maartensbrug in Noord-Holland hadden mijn ouders een kleine fabriek met een moderne lay-out. Deze fabriek was niet geautomatiseerd en daardoor moest je veel handelingen zelf doen.  Hierdoor heb ik het vak van molenaar goed in de praktijk kunnen leren en de dagelijkse logistieke uitdagingen kunnen ervaren. Tijdens mijn opleiding aan de Agrarische Hogeschool Friesland ben ik in aanraking gekomen met de internationale wereld en heb ik me gespecialiseerd in industriële marketing en verkoop. Door stages in Portugal en Ierland en mijn afstudeerproject in Hongarije ben ik me gaan focussen op de ontwikkeling van de agrarische industrie in het buitenland.

Je gaat de internationele sales voor je rekening nemen. Heb je altijd al iets met het buitenland gehad?

In de jaren ‘90 heb ik met mijn gezin gedurende twee jaar in Polen gewoond voor mijn werk. Daar ben ik later mijn eigen agentuur/import bedrijf begonnen voor diverse West-Europese bedrijven. Vanuit mijn agentschap ben ik fulltime gaan werken voor Welgro en heb daar kunnen bijdragen aan het opbouwen van structurele exportmarkten in Centraal-Europa, Duitsland alsmede UK en Ierland. De afgelopen vijf jaar heb ik bij Van Mourik bijgedragen aan het opbouwen van een exportmarkt voor gespecialiseerde procesoplossingen en -machines in de veevoederindustrie en pet food. 

Wat ga jij toevoegen aan het team van IVS?

Ik voel me erg thuis in de veevoederindustrie en petfood. In combinatie met mijn internationale ervaring en netwerk ben ik een waardevolle toevoeging aan het team. Mijn ambitie is om klanten te inspireren en hen kennis te laten maken met de duurzame en innovatieve oplossingen van IVS.

Wilt u onze productinformatie ontvangen?