Marcel Vollenberg

Binnendienstmonteur/chef werkplaats

Een nieuw gezicht bij IVS Dosing Technology is Marcel Vollenberg. Hij is sinds augustus 2016 in dienst getreden bij ons bedrijf als binnendienstmonteur/chef werkplaats. Met 30 jaar werkervaring is hij een welkome versterking van ons team.
  • 2016
  • Werkplaats

 

Dertig jaar ervaring? Wat is je achtergrond?

Het grootste gedeelte van mijn werkende leven heb ik doorgebracht op een scheepswerf in Grave als lasser en bankwerker. In 2012 ging de werf failliet, gelukkig kon ik daarna snel bij SNL Systems, een machinebouwer, aan de slag.  Op de site van IVS las ik dat ze op zoek waren naar een chef werkplaats voor het nieuwe pand.

Wat is de uitdaging bij IVS voor jou?

Met mijn specifieke werkervaring pas ik goed bij dit bedrijf. IVS is een bedrijf dat wil groeien en ik wil daar graag mijn steentje aan bijdragen. Ik werk nauw samen met de projectleider en stuur de medewerkers in de werkplaats aan. Verder is het mijn taak om de voorraad op peil te houden, goederen in ontvangst te nemen en zorgen dat alles goed op zijn plek ligt. Niets is vervelender om mis te pakken op onderdelen die op dat moment nodig zijn.

En als je niet aan het werk bent, wat doe je dan?

In mijn vrije tijd ben ik langs de kant van een BMX-baan in Nederland of Europa te vinden om mijn zoon aan te moedigen. Als ik niet langs de baan sta, dan gooi ik mijn hengel uit op het water om een visje te scoren.

Wilt u onze productinformatie ontvangen?