Corona-update juli 2020

COVID-19 zette de wereld afgelopen maanden behoorlijk op zijn kop. Raar, vreemd, onwerkelijk zijn woorden die we de afgelopen maanden allemaal veel hebben gebruikt. We hopen dat u en uw familie gezond zijn en dat u goed door de periode bent gekomen waarin COVID-19 een groot deel van het normale leven beheerste. 

Collega getroffen door corona

De gemeente Meierijstad waar IVS is gevestigd, bevond zich midden in de geografische brandhaard en we hebben de gevolgen van dit coronavirus van dichtbij meegemaakt. Het virus trof helaas ook één van onze collega’s. Na een langdurige ziekenhuisopname is hij inmiddels gestart met het revalidatieproces. Hopelijk mogen we hem in de komende maanden snel weer eens begroeten op de Doornhoek in Veghel.

Business as usual

Inmiddels is ons kantoor volledig coronaproof ingericht en zijn we blij dat het leven weer zoveel mogelijk normaal begint te worden. De afgelopen weken hebben we weer diverse nieuwe opdrachten mogen noteren en kunnen we weer wat makkelijker naar binnen- en buitenland afreizen om onze klanten te bezoeken.

News archive

Wilt u onze productinformatie ontvangen?