Corona nieuws! Volg hier onze laatste Corona nieuws

Geslaagde EuroTier 2018 voor IVS Dosing Technology

IVS kijkt terug op een geslaagde Eurotier 2018. Op onze stand in Hannover presenteerden we diverse IVS producten. De nadruk lag op onze jongste innovatie, de IVS Nozzle Cleaner. Dit innovatieve product is pas afgelopen zomer geïntroduceerd, maar heeft nu al bij veel klanten de toegevoegde waarde bewezen. 

Het is de oplossing voor absoluut lekvrije doseringen en een constant sproeibeeld. Verstoppingen van de nozzles zijn verleden tijd. Door het elimineren van deze problemen is het resultaat voor uw bedrijf: een upgrade van de productie en een consistent product en consistente kwaliteit. Er was erg veel interesse voor de werkende demo-opstelling tijdens de beurs.

Daarnaast presenteerden we een van onze gestandaardiseerde IVS stoomsets op de stand. De bezoekers van onze stand waren onder andere afkomstig uit Vietnam, China, Algerije, Italië, Polen, Brazilië, Ierland en Kazachstan. Uiteraard waren er ook veel bestaande Nederlandse relaties, waarvan sommigen ook zelf vertegenwoordigd waren op de Eurotier, en waar we al jaren uitermate prettig mee samen werken zoals PTN, Ottevanger, Dinnissen, Van Aarsen, Wijnveen, Almex, van Mourik, CPM, Awila, Zetadec, PTC+. Last but not least hebben we gesproken met vertegenwoordigers van vakbladen De Molenaar en Mühle & Mischfutter en van de beurzen VIV en Victam. 

 

 

News archive

Wilt u onze productinformatie ontvangen?