Interview IVS Dosing Technology op Victam over POWLI

Feed Navigator is een internationale website die het laatste nieuws brengt over onder andere de ontwikkelingen op het gebied van diervoeding. Op de site vindt u allerlei informatie en innovaties op het gebied van voederadditieven tot aan de in de diervoederproductie gebruikte proces technieken. IVS Dosing Technology werd op de Victam, de vakbeurs voor de feedindustrie, geïnterviewd over onze laatste innovatie POWLI.

Directeur Frank Dielissen vertelt in het interview over de ontwikkeling van de POWLI. 'In eerste instantie ontwikkelden deze technologie voor een leverancier. We zijn in onze fabriek verder gegaan met de ontwikkeling speciaal voor de mengvoederindustrie. Deze machine is speciaal ontworpen voor het doseren van droge microcomponenten in een vloeistof. De vloeibare vorm maakt het mogelijk alle componenten gelijktijdig te doseren.

Klik hier voor het interview en bekijk meteen de andere innovaties op Victam 2015. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van POWLI? Bekijk ook onze speciale POWLI pagina op deze site.

 

News archive

Wilt u onze productinformatie ontvangen?