IVS Dosing Technology gaat uitbreiden!

IVS Dosing Technology gaat uitbreiden. Vijf jaar geleden verhuisde ons bedrijf van het industrieterrein in Heeswijk-Dinther naar het huidige pand op industrieterrein Doornhoek in Veghel. Door internationale interesse, nieuwe installaties en innovaties en het opzetten van een nieuwe servicetak zijn we uit ons jasje gegroeid. In het najaar van 2015 starten we met nieuwbouw. We blijven de Doornhoek en Veghel trouw. Op een steenworp afstand van onze huidige locatie betrekken wij medio 2016 een nieuw kantoor met grote werkplaats. 

Directeur Frank Dielissen: 'Het wordt een strak pand met een aantal opvallende details. We vinden de uitstraling van ons bedrijf erg belangrijk. Het totaalplaatje moet kloppen. Onze productkwaliteit is hoog en wij vinden dat je deze standaard ook moet terugzien in het gebouw, de servicebussen en uitstraling van onze medewerkers. Afgelopen vijf jaar zijn we harder gegroeid dan verwacht: van 7 tot 25 medewerkers. Op de huidige locatie zijn de grenzen bereikt.'

Het perceel dat IVS Dosing Technology heeft aangekocht is 6000 m2 en het nieuwe pand zal ongeveer tweeënhalf keer zo groot zijn als het pand waarover het bedrijf nu beschikt.

News archive

Wilt u onze productinformatie ontvangen?