IVS gaat over de grens

De afgelopen periode hebben onze collega’s Gert-Jaap Dekker en Hans den Otter klanten en relaties bezocht in Ierland, Engeland en Oezbekistan. Lees hier hun bevindingen.

Onze senior accountmanager Gert-Jaap Dekker heeft in september en oktober Ierland en Engeland bezocht en diverse mengvoederfabrieken het stoomdoseerproces besproken. Bij veel bedrijven was dit in orde, echter  het efficiënt doseren van de juiste hoeveelheid geproduceerde stoom is vaak een behoorlijke uitdaging. Door het plaatsen van de juiste IVS Stoomset is optimalisering van het stoomtraject mogelijk. Hierdoor kan uiteindelijk 20% tot 30% meer perscapaciteit behaald worden. De bezoeken werden zeer op prijs gesteld, juist dan kunnen we met onze expertise en toegevoegde waarde het verschil maken.  

In september was technisch directeur Hans den Otter in Oezbekistan om de IVS relaties te bezoeken en on the spot advies te geven. De focus van het bezoek lag op de enzymen doseerinstallaties op verschillende productielocaties. Door de installaties en de automatisering hiervan te controleren heeft Hans de klant kunnen adviseren over een nog optimaler gebruik. En tijdens zijn bezoek zijn ook verbeteringen aan de doseerinstallatie uitgevoerd. Het mechanische gedeelte is op the spot gedaan, aanpassingen in de automatisering zijn door zusterbedrijf Inteqnion vanuit Aalten online doorgevoerd. De installaties zijn nu weer helemaal up to date en klaar voor de toekomst.

 

News archive

Wilt u onze productinformatie ontvangen?