IVS op het technologie event van het FDL

Op 12 mei werd het allereerste technologie event gehouden voor en door partners van het Feed Design Lab te Wanssum. Hein van de Ven, R&D engineer van IVS, hield een enerverende pitch over onze nieuwste oplossing: IVS Remote Service. Diverse sprekers hadden het al over industrie 4.0 en big data. Big data is mooi maar knip het op in kleinere projecten. Start eerst één of enkele KPI's (Kritische Proces Indicatoren) binnen uw eigen proces. Hein had een duidelijk verhaal; 5 procesparameters geven een goed beeld van de pomp en het bijbehorende cruciale doseerproces dat nodig is om mengvoer te kunnen maken.

Na de lunch vertelde engineer Nick van de Velden in een workshop over onze nieuw ontwikkelde IVS Nozzle Cleaner. Hiervoor was ook veel interesse, omdat verstopte en nalekkende nozzles een issue zijn in doseerprocessen. De IVS Nozzle Cleaner werd samen met de demoset voor de IVS Remote Service in een actuele bedrijfssituatie getoond aan de aanwezige gasten. De directie van IVS gaf, waar nodig, extra toelichting en beantwoordde de vragen van de deelnemers.

Het technologie event werd afgesloten met een netwerkborrel en afsluitende woord was van voorzitter Mia Eeckhout en directeur Trudy van Megen.

 

 

 

News archive

Wilt u onze productinformatie ontvangen?