Nieuwe collega: Maikel Bach – accountmanager Duitsland

IVS groeit! Een van onze ambities is om onze positie in Duitsland verder uit te bouwen. Ons team is daarom vanaf 1 oktober uitgebreid met Maikel Bach, accountmanager voor Duitsland.  Zoals zijn achternaam al doet vermoeden, is er ook een link met onze oosterburen.  

Hoe kwam je op het spoor van IVS?

Maikel: ”De vacature van accountmanager Duitsland vond ik via LinkedIn. Al een tijdje was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging in een nieuwe branche. De omschrijving sloot aan bij waar ik naar op zoek was: een verkoopfunctie met Duitsland als werkgebied. Waarom? Duits is mijn tweede taal: ik spreek en schrijf het vloeiend, ben in het bezit een Duits paspoort en een deel van de familie van mijn vader woont in Duitsland, dus ik voel me daar erg thuis. Overigens spreek ik ook vloeiend Helmonds. Samen met mijn vrouw en twee dochters woon ik met veel plezier in Helmond. In het eerste gesprek met directeur Frank Dielissen was de wederzijdse klik aanwezig en al snel werd duidelijk dat ik met mijn saleservaring IVS een flinke stap vooruit kan helpen.”

Je focus ligt op Duitsland, wat is je plan?

“De komende maanden staan in het teken van informatie vergaren. Eerst IVS, de branche en de producten beter leren kennen. Binnenkort krijg ik een spoedcursus ‘ins & outs van de mengvoederfabriek’ bij het Feed Design Lab in Wanssum. In Duitsland ligt een groot potentieel aan nieuwe klanten. Het is een onontgonnen gebied en daarom gaan we gestructureerd te werk: eerst zaaien, daarna oogsten. Het voorwerk wordt door mij gedaan, vervolgens is het een teamopdracht om de wensen van de klant optimaal in te vullen. Daarbij zie ik mezelf als spil tussen klant en IVS. Zit ik bij een klant dan vertegenwoordig ik IVS, ben ik op kantoor dan vertegenwoordig ik de klant.”

Waarom koos je voor IVS?

“IVS staat nog aan het begin van haar mogelijkheden. Ze hebben in Nederland hun toegevoegde waarde bewezen met innovatieve oplossingen en prachtige producten. De ambitie is om dit nu ook over de landsgrens te gaan doen. Bij een kleiner bedrijf is het makkelijker om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf. Frank en Hans zijn gewend om medewerkers een stuk vrijheid te geven, daar gedij ik het beste in. Ik ben aangenomen om deuren ‘wijd open te gooien’ en IVS binnen nu en drie jaar op de Duitse kaart zetten. Dat is de uitdaging die ik graag aanga."

News archive

Wilt u onze productinformatie ontvangen?