Ondernemingsvereniging Nistelrode op bezoek bij IVS

In oktober kwam ondernemingsvereniging Nistelrode op bezoek bij IVS in Veghel. De bijeenkomsten van de ondernemersvereniging worden georganiseerd om informatie te delen, inzichten op te doen en ondernemerskwaliteiten te verbeteren. Ondernemers kunnen veel van elkaar opsteken en je op goede ideeën brengen. Waarom opnieuw dat uitvinden, waarin anderen je al voorgingen? Tijdens deze bijeenkomst stond het thema bedrijfsovername centraal: een onderwerp waar iedere ondernemer mee te maken krijgt.

Vier Nistelrodese ondernemers deelden hun verhaal met de ruim 50 aanwezige ondernemers. IVS Dosing Technology directeur Frank Dielissen vertelde over het familiebedrijf, de overname van generatie op generatie en de zakelijke groei, als ook de groei in techniek; waarna een indrukwekkende rondleiding volgde. In het tweede deel van de avond nam Marc van der Wielen het woord, die een rondetafelgesprek aanging met enkele ondernemers, over hun ervaringen tijdens een bedrijfsovername.

Een ander vast onderdeel van de bijeenkomst is een rondleiding door het bedrijf. Op deze manier kunnen we collega-ondernemers laten zien hoe het bedrijf georganiseerd is, in welke branche we werkzaam zijn en welke werkzaamheden bij ons bedrijf horen. 

 

 

News archive

Wilt u onze productinformatie ontvangen?