Ontdek het gemak van IVS Service- en onderhoudabonnement

Jaarlijks produceert P. Bos Veevoeders ongeveer 150.000 ton voer dat iedere dag vanuit centraal Nederland wordt geleverd aan de klanten. Een betrouwbaar en efficiënt productieproces is daarbij belangrijk. Daarom heeft P. Bos Veevoeders gekozen voor de service van IVS Dosing Technology. De relatie tussen P. Bos Veevoeders en IVS is vele jaren geleden ontstaan. Door de jaren heen zijn beide bedrijven gegroeid en hebben veel geïnvesteerd in technologische vooruitgang. Voordeel van deze jarenlange relatie is dat wij de fabriek goed kennen en dat we kwamen tot mogelijkheden ter verbetering van de onderhoudscyclus van het doseerproces. De stap naar S&O was daarom een logisch gevolg tot grote tevredenheid van Evert de Vries, productieleider bij P. Bos Veevoerders in Ederveen:

"P. Bos werkt al jaren naar volle tevredenheid samen met IVS. IVS Dosing Technology heeft met al haar medewerkers erg veel kennis van zaken in het productieproces van mengvoeders. Wat tevens als zeer positief door ons wordt ervaren, is het feit dat er altijd adequaat wordt gereageerd op het gebied van service!"

 

 

Hoe werkt het?

IVS Service en Onderhoud in 3 stappen uitgelegd:

Stap 1. Uitvoeren van nulmeting: Dit is een inventarisatie van de huidige situatie. We stemmen samen met de klant af welke doseerprocessen in de fabriek niet of nauwelijks verstoord mogen of kunnen worden.

Stap 2. Inspectie van alle doseerprocessen in de fabriek. IVS maakt jaarlijks een of meerdere inspectierondes door de gehele fabriek waarbij de Kritische Proces Indicatoren (KPI’s) uitvoerig aandacht krijgen.

Stap 3. Analyse en rapportage maken: na iedere inspectieronde ontvangt de klant een rapportage met een advies voor het preventief onderhoud.

Voor onze klanten met een Service- en onderhoudabonnement zijn we 24/7 bereikbaar. 

Het aantal klanten dat gebruik maakt van het IVS S&O abonnement groeit. Wij verzamelen steeds meer data en kennis waarmee we u nu en in de nabije toekomst nog beter van dienst kunnen zijn. Heeft u ook interesse in het IVS S&O abonnement? Bel ons vandaag nog. In een adviesgesprek lichten wij alle mogelijkheden toe.

 

 

 

News archive

Wilt u onze productinformatie ontvangen?