Openingsweekend IVS

 

 

IVS Dosing Technology opent op vrijdag 30 september 2016 officieel haar nieuwe bedrijfspand. Een dag later op 1 oktober is er een open dag. Het bedrijf dat innovatieve oplossingen maakt voor de feed & foodindustrie is namelijk verhuisd naar een nieuwe locatie op industrieterrein de Doornhoek.

 

De uitbreiding van haar bedrijfsactiviteiten in de mengvoederindustrie is een belangrijke reden voor de bouw van het nieuwe bedrijfspand. IVS was op de vorige locatie uit zijn jasje gegroeid; zowel werkplaats als kantoor pasten niet meer bij de groei en ontwikkeling van IVS. De onderneming is nu weer up-to-date en state of the art ingericht om de groei de komende jaren te faciliteren. De directeuren Frank Dielissen en Hans den Otter zijn erg trots op het eindresultaat. Het bouwproces was voor beide directieleden een intensieve periode. In 9 maanden tijd werd met man en macht gewerkt om deze nieuwbouw te realiseren.

 

De feestelijke opening van het pand voor genodigden is op vrijdag 30 september en begint om 13.30 uur. De gasten krijgen dan een rondleiding door de kantoren en werkplaats. Rond de klok van half vijf opent een gastspreker van Stichting Hulphond het nieuwe pand. Een dag later, op zaterdag 1 oktober, zijn de deuren op Doornhoek 3810 van 10.00 uur tot 14.00 uur geopend voor iedereen die het bedrijfspand wil komen bezichtigen en kennis wil maken met IVS.

 

 

 

News archive

Wilt u onze productinformatie ontvangen?