Verhittingslijn De Hoop Mengvoeders

Voor de realisatie van een nieuwe verhittingslijn heeft De Hoop uit Zelhem voor IVS stoom- en vloeistof doseerinstallaties gekozen. De werkzaamheden aan deze verhittingslijn zijn inmiddels in een vergevorderd stadium. De verhittingslijn is een nieuwe innovatieve methode van De Hoop om meelvoeders een hittebehandeling te geven en daarmee bacteriën te doden.


De doseerinstallaties met IBC opzetconstructies inclusief opgebouwde pomp/doseersets zijn al geplaatst in de nieuw gebouwde vloeistoffen opslaghal. De wegend opgestelde rvs mengtanks zijn samengebouwd in onze eigen werkplaats en werden in april geplaatst op locatie. In de ontwerpfase werd de gehele opstelling in 3D uitgetekend. Op de foto’s is goed te zien hoe de rvs doseeropstellingen uiteindelijk zijn samengebouwd.
 

Omdat een aantal werkzaamheden in de werkplaats van IVS plaatsvond, is de klant gedurende het project een aantal keren in Veghel geweest om de voortgang te bekijken en te bespreken. Beide partijen, zowel De Hoop als IVS, werken op een zeer constructieve en prettige manier samen om uiteindelijk een perfect eindresultaat neer te zetten. De oplevering van het complete project staat gepland halverwege 2019.

News archive

Wilt u onze productinformatie ontvangen?