IVS enzymendoseerinstallaties voor Russische markt

in opdracht van Van Aarsen Machinefabriek B.V.

Via Van Aarsen Machinefabriek B.V. ontvingen we een mooie opdracht voor een Russische klant. Dit bedrijf neemt binnenkort twee enzymendoseerinstallaties in gebruik die geschikt zijn voor continudosering op drie coaterlijnen.
  • Rusland
  • september 2017
  • van Aarsen Machinefabriek B.V.

Wie?

 

Van Aarsen maakt en verkoopt machines voor de productie van veevoeders en bouwt ook wereldwijd complete fabrieken. Van de totale omzet wordt bijna 90% buiten Nederland gerealiseerd, Sinds de oprichting van IVS hebben we gezamenlijk al vele projecten gerealiseerd. In dit specifieke project gaat het om een klant in Rusland.

 

Wat?

 

Van Aarsen koos voor de enzymendoseerinstallaties van IVS omdat IVS oplossingsgericht en flexibel is in het meedenken ook bij eventuele aanpassingen tijdens de projectfase. De doseerinstallaties die we leveren voor dit project zijn geschikt voor productielijnen van 10 en 30 ton per uur waarbij de doseercapaciteiten van de enzymen liggen tussen 0.005% en 0.03 %.

 

Hoe?

De enzymendoseerinstallaties worden door IVS Dosing Technology geleverd in de vorm van opgebouwde IBC constructies met RVS buffertanks en pompunits die geheel zijn uitgevoerd volgens de ATEX zone 22 richtlijn. De doseerunits zijn ingebouwd in standaard Rittal kasten. In de opgebouwde RIO kasten is de elektronische aansturing voor de enzymendosering geplaatst.

Wilt u onze productinformatie ontvangen?