Uitbreiding bestaand tankenpark Vobra petfood Veghel

Vobra Petfood te Veghel.

IVS heeft de opdracht gekregen van Vobra Petfood om twee stuks rvs tanks aan te passen, te plaatsen en aan te sluiten op hun bestaande doseerinstallaties.
  • Veghel
  • april 2017
  • Vobra Petfood

Wie?

Vobra Special Petfoods is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige geëxtrudeerde of geperste honden- en kattenvoeding. Vobra produceert, naast diverse eigen merken ook voor Private Label klanten. 

Wat?

In beide tanks zijn onder andere nieuwe mangaten, vul-, overloop-, en retouraansluitingen aangebracht. Vervolgens zijn de tanks door onze eigen medewerkers van de isolatieafdeling geïsoleerd met steenwolisolatie. Daarna is over het isolatiemateriaal aluminium beplating aangebracht. In de tank zijn radarmeters en niveauschakelaars gemonteerd. De tanks worden verwarmd door 2 stuks convectoren te plaatsen onderin de rok van iedere tank. In week 17 worden de tanks door IVS teruggeplaatst in de fabriek en verder aangesloten.

Hoe?

De tanks zijn eerst ontmanteld in de VOBRA fabriek in Veghel en daarna op transport gezet naar de bedrijfshal van IVS Dosing Technology. In onze werkplaats hebben we vervolgens de diverse aanpassingen op de beide tanks doorgevoerd.

Wilt u onze productinformatie ontvangen?